ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

12-годишeн можел да е 7-а жертва в Нови Искър, той открил труповете

България
04.01.2018  |  16:11
2 425
Спецакция в село Луково, издирват точно определен човек
Снимка: БГНЕС

 

Спецакция се провежда в село Луково в близост до Нови Искър, където беше извършено жестоко убийство на шестима души навръх Нова година. По неофициална информация акцията е свързана с тежкото престъпление. В селото пристигнаха няколко буса с полицаи, съобщи БНТ. Според кмета на Луково Румен Колев, още от рано сутринта има много полицаи във вилната зона в района. Издирват непознато за него лице, видял е снимката му, допълва бТВ.

 

Извършителят на тежкото престъпление все още не е установен. Не е намерено и оръжието, но са знае, че убиецът е боравил професионално с него. Местил е телата, преди да напусне местопрестъплението, разкриха още разследващите.

 

От разказите на роднините на едно от убитите момчета - 18-годишният Боби Иванов, става ясно, че е можело да е има и седма жертва - 12-годишно момче, което в последния момент се е отказало да празнува с простреляното семейство. Именно то е открило телата на убитите, коментира "Дарик".

 

Полицаи с металотърсачи претърсват гората над Нови Искър във връзка с разследването на шесторното убийство в града, съобщи БНР. Най-вероятно служителите на МВР издирват гилзи от оръжието на престъплението. Все още обаче няма яснота за основната версия за убийството. Очаква се по-късно днес полицията и прокуратурата да дадат актуална информация по случая.  

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design