ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Ангела Меркел поздрави ректора на Русенския университет за юбилея му

Общество
28.08.2018  |  12:45
672
Канцлерът на Федерална република Германия изпрати писмо за 60-годишнината на чл.-кор. проф. Христо Белоев

Канцлерът на Федерална република Германия – Н. Пр. Ангела Меркел, Доктор хонорис кауза на Русенския университет, изпрати поздравително писмо до ректора на Русенския университет – чл.-кор. проф. Христо Белоев по повод неговата 60-годишнина.

В текста се казва: „Най-сърдечно Ви поздравявам по повод навършването на Вашата 60-а годишнина! Обичайно е, към хубавите пожелания, отправяни към юбиляра, да му се пожелава и щастие. Щастието не може да се представи като една излята в матрица форма, то се състои от множество „камъчета“, представящи щастливи моменти, които всеки човек съхранява в своите спомени от жизнения си път. Този, който влага истинско изкуство в направляването на живота си, съумява да събере тези мозаични камъчета в една картина, предизвикваща радост и възхита. Бъдете Вие един майстор в това изкуство. Аз с удоволствие използвам случая, да Ви изкажа своето признание за постигнатото от Вас и да Ви пожелая за в бъдеще всичко хубаво и най-вече щастие, здраве и успехи! “

Това е поредно писмо в кореспонденцията, започнала през 2008 година, между ректора на Русенския университет - чл.-кор. проф. дтн Христо Белоев и канцлера на Федерална република Германия – Н. Пр. DHC Ангела Меркел.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design