ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Баскетбол: Плевен с формация при жените за първи път от 26 години

Спорт
20.11.2018  |  15:34
601
"Спартак" споделя играта с феновете си

За първи път от 26 години насам в Плевен ще има и отбор в женските формации. Съвсем скоро 12-годишните момичета на треньорите Деница Кръстева и Преслав Панов ще участват в турнир.

В школата на плевенския тим са се отдали на усилена работа по възраждането на женското направление, откъдето преди години пътя си започва една от легендите на родния баскетбол - Полина Цекова, единствената българка с пръстен от женската НБА.

12-годишните момичета на "Спартак" показаха какво могат на почивката на последния домакински мач на мъжкия отбор срещу "Академик Бултекс 99".

Баскетболният клуб "Спартак" - Плевен ще сподели удоволствието от играта със своите фенове по още един начин. От клуба предизвикват привържениците си да покажат емоциите си от домакинските мачове чрез видеоклипове. Условието е просто да идeте на мач в “Балканстрой” с приятели или със семейството, а след това да запазите вашите емоции във видео, което да споделите. На случаен принцип след всеки двубой в Плевен ще се тегли един от авторите, като той ще получи тениска на "Спартак", съобщиха от клуба.

Повече информация можете да намерите на официалната фейсбук страница на "Спартак" - https://www.facebook.com/bcspartakpleven/

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design