ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Биляна Гавазова очаква бебе

Лайфстайл
28.12.2014  |  12:14
1 814

Тв водещата Биляна Гавазова призна, че е бременна. Това, което се случва е, че очаквам първото си дете, каза тя в предаването "Тази неделя". Много се вълнувам, това е голяма радост в живота ми, променям се, сподели тя. Ние с моя човек Тодор сме много щастливи заедно и винаги сме искали да имаме дете, щастливи сме, че господ ни дари толкова бързо с тази новина, допълни тя.

В ефира се включи и бащата на бебето - Тодор Христов. Живот и здраве, очакваме бебето напролет, каза радостният бъдещ татко.

Малко ще ми е мъчно за екипа, когато изляза по майчинство. Някои колеги вече ме пипат за късмет, казва водещата.Тя сподели, че е забавление да работи с Антон Хекимян, който бил страхотен работохолик и дори му се чудела откъде този "пауър". Ранното ставане преодоляла с това, че работи с кеф.

Близки сме с екипа ни, вижда се и отстрани, че сме много сплотени. Като пъзел сме, всяко едно парченце допълва общата картина, посочва тя.

Гавазова издаде и някои скрити от зрителите пакости, които вършат зад кадър двамата с Антон. Пием кафе сутринта и си слагаме чашите под масите, близо до краката и по време на интервюта - дали от вълнение или от друго, ритваме без да искаме чашите и кафето се разлива, признава гафовете Биляна.

На Коледа тя ще е заедно със зрителите на bTV, докато Антон е при родителите си в Стара Загора и си почива.

Снимка: bTV

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design