ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Бонфайър: В Русе ние бяхме в рая на рок звездите

Общество
13.09.2018  |  15:49
1 794
Членовете на бандата опитаха българска ракия и традиционни български ястия

„Благодарим на всички фенове, които излязоха навън в проливния дъжд. Вие бяхте страхотни! Обещаваме да се върнем в България! Благодарим на прекрасния град Русе за чудесното гостоприемство! Почувствахме се като в Рая на рок звездите“. Това написа на стената си във Фейсбук вокалистът на немската рок легенда Бонфайър Алекс Щал. Той и барабанистът на бандата Тим Брайдебанд  гостуваха в България за първи път в Русе.

По време на престоя си по повод Грийн рок в неделя, членовете на бандата разгледаха центъра на Русе и опитаха българска ракия и традиционни български ястия.

„Чудесно е да почувстваш как силата на музиката обединява хората. Искаме да свирим на възможно най-много места“, коментира басистът на бандата Рони Паркс.   

Немската рок легенда „Бонфайър“ постави звезден финал на 10-ото издание на Грийн рок фест в Русе в неделя. На площад „Свобода“ прозвучаха най-новите песни на бандата от новият им албум Temple Of Lies, както и хитове, превърнали се в класика като You make me feel, Give it a try,  Angel In White и др. Концертът продължи час и половина.

Излелия се проливен дъжд не попречи на хиляди фенове да съпреживеят емоцията от звуците на качествения немски рок.

Преди това на сцената на Грийн рок фест по традиция се изявиха и младежки банди от страната и чужбина. Първи представиха своите песни  EVЕRDREАM от Силистра и русенската банда INSANE.  Сред гостите на фестивала бяха  JINXY VON D'ERS от Румъния, създадена преди две години. Тя представи парчета в стил алтернативен рок.  За първи път на русенска сцена прозвучаха и най-горещите парчета от новият албум на  гръцката банда на John Jeff Touch.

Десетото празнично издание на Грийн рок фест завърши с фоерверки, които озариха небето над Русе.

Събитието се организира по инициатива на Община Русе, Фондация „Русе – град на свободния дух“ .

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design