ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Бяла: Шофьор отива при полицаи без да го викат, обижда, удря единия в устата

Крими
20.02.2018  |  13:38
1 939
Униформените изяснявали семеен скандал на адрес в града, когато 62-годишният спрял до тях с „Опел“-а си и си изпросил белезници

Досъдебно производство е образувано срещу мъж в град Бяла, който е нападнал полицейски служители и е карал автомобил в нетрезво състояние, съобщиха днес от русенската полиция. На 18 февруари около 19:30 часа двама служители от РУ – Бяла са били изпратени на адрес в града за изясняване на сигнал, получен по-рано в районното управление, по повод семейни проблеми.

 

Докато разговаряли на улицата с граждани, до служителите спрял лек автомобил "Опел Вектра", от който непознат за тях мъж им размахал неприличен жест с пръст. Полицаите приближили колата и поискали да извършат проверка, но непознатият отказал да им предостави документи за самоличност, както и документите за управлявания от него автомобил.

 

Той започнал да отправя обидни думи и заплахи към двамата, след което излязъл от опела и им се нахвърли, но бил задържан. При поставянето на белезници нападателят успял да удари единия от служителите с глава в  устата. Самоличността му е била установена - 62-годишен мъж. На място е бил изпратен и друг екип на полицията.

 

Като водач на МПС, 62-годишният е бил проверен за алкохол с техническо средство, при което уредът е отчел концентрация от 1,90 на хиляда. Съставен му е акт, издаден му е талон за медицинско изследване и е отведен във ФСМП-Бяла, където е дал кръвна проба. Случаят е поет от разследващ полицай.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design