ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Един от най-големите специалисти в света в областта на автоимунитета ще участва в Плевенските имунологични дни 2019

Здраве
03.04.2019  |  15:29
563

Един от най-големите специалисти в света в областта на автоимунитета - проф. Йехуда Шойнфелд, ще вземе участие в Осмата международна работна среща „Автоимунитет през 2019 г. – добрите и лошите новини“, която ще се проведе в рамките на Плевенските имунологични дни 2019 на 10 и 11 април в хотел „Балкан“ в Плевен.
Организатори на събитието са Центърът за репродуктивно здраве към Медицински университет – Плевен, Медицински център „Клиничен институт за репродуктивна медицина“ – Плевен, Лабораторията по Клинична имунология към УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ – София, и Българската асоциация по клинична имунология.
Проф. Шойнфелд, който е почетен председател на организационния комитет, модератор на сесии и лектор, e един от водещите учени в света в областта на автоимунните заболявания. Член е на редакционната колегия на 80 международни списания и 26 международни научни организации; автор е на 62 книги и 2023 публикации, като е цитиран над 33 000 пъти (справката е от 2013 год.). Носител е на 22 престижни научни награди, автор на 15 патента, организирал е 53 международни научни конференции. Научните му постижения са в областта на етиопатогенезата на автоимунните заболявания, диагностичните подходи, антифосфолипидния синдром, имунотерапията и др.
Сред темите, които ще бъдат обсъждани тази година, са:
“Мозайката” на автоимунитета
Диагностични методи при автоимунитет
Животински експериментални модели
Лечение на автоимунни заболявания
Хранене, лекарства и автоимунитет
Синдром на хроничната умора. Клинични случаи
Пациенти и лекари

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design