ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

   

 

Една голяма любов, започнала от тоалетната

Свят
16.08.2016  |  18:21
4 171
Зарязано гадже прави кален номер, той се оказва чудесна услуга
Thinkstock/Getty Images

Казват, че любовта често се крие на неочаквани места. Така например британски тираджия разкри пред вестник Sun как е намерил любовта в обществена тоалетна, пише БГНЕС. Преди годиниМарк Елис, който вече е на 51 години, влязъл на връщане от бара в обществена тоалетна. Там обаче вниманието му било привлечено от телефонен номер, надраскан върху стената на тоалетната.

Според написаното, на всеки, който се обади на този номер, му се предлагали качествени сексуални услуги от някоя си Дона.

Елис бил любопитен и изпратил есемес на посочения номер. Отсреща се обадила наистина Дона, но служителка на британското правораздаване, а не представителка на най-древната професия. Оказало се, че номерът в тоалетната бил оставен от бившето й гадже.

Между двамата се завързал разговор и скоро Марк и Дона започнали да се срещат. Любовта им пламнала бързо и се запазила досега, коментира "Дарик". Днес двойката вече има две деца - на 9 и 8 години, които си нямат понятие, че родителите им се запознали благодарение на обществената тоалетна.

„Обикновено им казвам, че той ми е изпратил есемес погрешка", обяснява Дона.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design