ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Елена Йончева: Това е много голяма победа за Левицата

Новините днес
27.03.2017  |  11:25
1 189
Хората вече не се страхуват, а имат смелост", категорична бе Йончева.


/КРОСС/ „Това е много голяма победа за Левицата", обяви водачът на листата на „БСП за България" в Хасково Елена Йончева след края на парламентарните избори.

„БСП не е първа политическа сила на изборите, но несъмнено това е много голяма победа за левицата. За БСП са гласували два пъти повече хора в сравнение с последните парламентарни избори и повече от първия тур на президентските избори", допълни тя пред „Нова телевизия".

"Проблемът е, че хората не излязоха да гласуват. Когато това стане печели корпоративният, както и купеният вот. Хората освен това гласуват за шоу, а не за политики. Но това, че над 1 млн. са гласували за нас е успех. Хората вече не се страхуват, а имат смелост", категорична бе Йончева. 

Тя коментира и предизборната кампания и твърденията на Бойко Борисов, че самата тя е получавала пари от държавата, за да прави журналистически разследвания.

"Битката с Бойко Борисов бе загуба за всички. Преди избори трябва да се говори за политики, а не да са хвърлят лъжливи обвинения. Нямаше сблъсък между лидерите.

Къде в Европа, в САЩ няма такъв? Всички знаем каква е истината. Бойко Борисов избяга от него. И то не за първи път. Това е проблем за България", каза Йончева.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design