ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Фондация „Бряг” обявява ОБЩОГРАДСКИ УЧЕНИЧЕСКИ КОНКУРС на тема: „Добрата новина в моето училище, моя квартал и моя град”

Новините днес
10.02.2018  |  18:03
933
Проектът се осъществява в рамките на конкурса "Знание и растеж", обявен от Общинска фондация "Русе - град на свободния дух" с подкрепата на Фондация „Еконт”

Конкурсът се провежда в рамките на проект „Добрите, лошите и фалшивите новини в медиите и социалните мрежи: създаване на позитивни нагласи у учениците от основния курс към събитията от реалния живот; ранна превенция срещу негативното влияние на агресивните информации в печатните и електронни медии“, реализиран с подкрепата на Фондация „Русе – град на свободния дух” и Фондация „Еконт”.

В него могат да участват ученици от 1-4 и 5-8 клас от всички русенски училища.

Най-добрите  ученически авторски новини, които ще бъдат оценявани от жури, включващо двама журналисти и педагог, ще бъдат включени в сборник на същата тема и ще бъдат публикувани във в. „Бряг”-Русе.

Победителите в двете възрастови групи ще получат награди: фотоапарат, таблет, книги, читателски карти за РБ”Любен Каравелов”.

Творбите трябва да бъдат в размер до една  страница и да се изпращат на e mail: editor@briag.bg до 28 февруари 2018 година.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design