ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Хванаха 7 невидими кандидат-шофьори на психологически изпит

Общество
16.12.2018  |  12:58
1 047
Полиция, ДАИ и НАП на съвместни проверки

 

В 2 от 4 проверени лаборатории за психическа годност на кандидати за водачи в София и Стара Загора са открити сериозни нарушения, съобщиха от МВР. Проверките са извършени на 12 и 13 декември и са били съвместни на служители на „Икономическа полиция“ – ГДНП, Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация“ и Националната агенция за приходите.

 

В едната лаборатория е установено, че в момента тече психологически изпит на група от 8 човека, но на място е имало само един кандидат-курсист. Същевременно в списъка за присъстващи били оградени всички, заявили явяване. По случая е съставен акт за установено административно нарушение. При проверката служители на НАП са констатирали липси по касова наличност. Работата по изясняване на случая продължава и материалите ще бъдат предадени на компетентните органи за взимане на отношение по случая.

 

В другата лаборатория нарушенията били свързани с провеждане на психологически изследвания и тяхна обработка, за което е съставен акт за административно нарушение, като работата по изясняване на случая продължава, казаха още от МВР. Снимка: Интернет.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design