ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

   

 

Жана Бергендорф слага край на пеенето!

България
21.04.2016  |  12:08
652
Скандалната певица Жана Бергендорф напуска страната и най-вероятно ще сложи край на кариерата си като изпълнителка у нас.
Снимка „Булфото“

Скандалната певица Жана Бергендорф напуска страната и най-вероятно ще сложи край на кариерата си като изпълнителка у нас.

Това съобщава „България днес“, позовавайки се на близки приятели на певицата по време на суматохата около ареста й в столичното Първо РПУ днес след катастрофа, след която много медии съобщиха, че певицата е употребила забранени вещества

Още преди да се случи последният инцидент с нейно участие, Бергендорф обмисляла вариант да замине зад граница и да се откъсне от проблемите, в които се забърква в последно време, пише още „България днес“.

По ирония на съдбата Жана за втори път се озова във въпросното РПУ. Този път след предизвикана от нея лека катастрофа, при която за щастие няма пострадали.

Пред униформените Жана е заявила, че отказва категорично да даде кръвна проба и урина. По закон тя има това право, уточняват юристи.

Сред хората, които насърчавали Жана да замине за чужбина била майка й. Още след първата изцепка, регистрирана в полицията, тя съветвала дъщеря си да избяга навън и да започне живота си начисто, тъй като у нас очевидно славата не й се отразява по най-добрия начин, допълва „България днес“.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design