ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Кои са избраните народни представители от 15 МИР - Плевен?

Новините днес
27.03.2017  |  11:56
2 591
Преференциалният вот пренарежда основно листите на БСП и ГЕРБ в областта

Кой ще представлява 15 МИР - Плевен в 44-ото Народно събрание? Справка с окончателния протокол на РИК - Плевен и посочените в него преференции показва на този етап следното:

 

БСП за България – 3 мандата /Васил Антонов, Стефан Бурджев, Чавдар Велинов/. В листата на БСП преференциите са изпратили на второ място Стефан Бурджев, който беше четвърти в листата. Преференциалният вот за Бурджев е 3311 гласа и така измества Свилен Атанасов. Трети, отново заради преференции - 3013 гласа, е Чавдар Велинов, който от 10-то място в листата става 3-ти.

 

ГЕРБ - 3 мандата /Ивайло Московски, Владислав Николов, Пламен Тачев/. В листата на ГЕРБ Владислав Николов беше на 4-то място, но става 2-ри с  преференциален вот от 5403 гласа и така измества Цецка Цачева. Трети от ГЕРБ влиза Пламен Тачев с преференции от 4533 гласа. Преференциалният вот за Цецка Цачева е 3714 гласа, което на практика й отрежда четвъртото място в листата на ГЕРБ.

 

Обединени патриоти – 1 мандат /Красимир Каракачанов/

 

ДПС – 1 мандат /Велислава Кръстева/

 

Девети мандат - все още е под въпрос

 

Пълните сумарни данни при обработени 100 % СИК протоколи в РИК – Плевен за избиране на народни представители Район № 15 - ПЛЕВЕН може да видите тук:

http://results.cik.bg/pi2017/rezultati/15.html#/p/rik.html

 

 

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design