ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Колективна награда получиха полицаи от Областната дирекция в Плевен

Общество
16.12.2018  |  15:42
528
Отличието е за разкрити грабежи, телефонни измами и банди за кражби от магазини

Поредното издание на церемонията “Полицай на годината 2018”, създадена и развита по инициатива на Министерството на вътрешните работи и фондация “Доверие и закрила”, се проведе на 13 декември от 11.00 часа в Зала 6 на Националния дворец на културата в София.

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов сърдечно благодари на колегите за избора да работят в системата на МВР и да продължават да изпълняват своята мисия, въпреки всички трудности, които срещат. По думите му, когато трябва да бъде наложено върховенството на закона, няма малки и големи победи, защото всеки един случай касае човешка съдба, човешки живот. В обръщението си към наградените вътрешният министър подчерта, че отличието е оценка на техния труд и този на колегите им, с които работят в екип.

Трета колективна награда “Полицай на годината” бе присъдена на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ към отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР - Плевен. Високото отличие е за разкриване на извършени грабежи през периода от 2016 година до 2018 година на значителни парични суми на лица, осъществяващи инкасова дейност, за разкрити 17 телефонни измами, както и за три организирани групи за извършване на кражби от магазини. Издирени са 50 лица, разкрити и иззети наркотични вещества и разкрити кражби на МПС.

Директорът на ОДМВР – Плевен, старши комисар Красимир Начев поздрави сърдечно наградените полицаи и им пожела здраве, сили, професионални и лични успехи, смелост и упоритост в работата. Изрази убеденост, че и в бъдеще с техния труд ще защитават авторитета на Министерството на вътрешните работи.

Началникът на сектора - главен инспектор Веселин Вътов, благодари на служителите от полицейските управления в Областната дирекция, както и на всички структури на МВР за ефективното партньорство. „Присъдената награда е колективен труд за проявения от всички нас професионализъм в работата за постигане на най-висшата ни обща цел - защитата на обществото и законността! Благодаря ви за всеотдайността, за вярата и амбицията, за убедеността в каузата на тази трудна и отговорна професия, за това, че ми повярвахте!“, каза той.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design