ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Лидерът на СДС Румен Христов: Ще опитаме да помогнем на Плевен да развие туризма и има нова спортна зала

Политика
10.10.2018  |  15:17
589

„Учудвам се, че в такъв красив град като Плевен, с Панорамата и други паметници, свързани с Руско-турската освободителна война, туризмът не е достатъчно добре развит. Ще се опитаме да организираме една конференция за издигане ролята на туризма тук. Прави впечатление още, че Плевен е един от малкото градове, които нямат многофункционална спортна зала. С възможностите, които има СДС, въпреки че не сме в парламента, ще се опитаме да помогнем на града и в тази насока.“ Това заяви днес в Плевен лидерът на СДС Румен Христов. Той пристигна в града, за да участва в заседание на Областния съвет на партията, а след това и в изнесено заседание на Националния изпълнителен съвет.

Христов обяви, че СДС ще се фокусира върху участието си в предстоящите местни избори.

„Практиката показва, че там, където имаме добри местни структури, постигаме и добри резултати на местните избори, имаме кметове и общински съветници. Вследствие на това и на останалите избори получаваме нелоши резултати“, каза още синият лидер.

Той допълни, че от партиите от т. нар. автентична десница СДС сега има най-много общински съветници – над 200, и най-много кметове. Това давало на сините самочувствие да търсят по-добра реализация на следващите избори.

„Ще се опитаме да удвоим резултата си. Независимо че местните избори са след година, започваме да работим отсега. Имаме амбиция да излъчим нашите кандидати за кметове доста по-рано, за да могат те да станат разпознаваеми, да си изготвят програмите и да си изготвят екипите“, допълни Румен Христов.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design