ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
             

Магическа вечер, нестинари и звездно шоу в Сливо поле

Общество
18.08.2017  |  12:20
1 515
Днес е кулминацията на празниците в Сливо поле

Днес е кулминацията на празниците в Сливо поле. За хилядите жители и гости на общината организаторите са подготвили магическа вечер със звук и светлина, в която са включили фолклорен концерт, нестинарско шоу и звездно шоу.

 

От 19.30 ч започва големият фолклорен концерт с участието на група „Плам“ и ФТТ „Найден Киров“, певците Росица Пейчева и Цецо Банев. На сцената като водещ ще излезе винаги пълният с изненади артист Шкумбата.

 

Нощното небе ще грейне в пъстрите цветове на шумните и красиви фойерверки, с които ще започне Звездното шоу. Земята пък ще се обсипе с жаравата, по която ще танцуват неповторимите танцьори от Нестинарското шоу.

 

Вълшебната вечер е достъпна за всички жители на общината, тъй като е осигурен безплатен транспорт от кметствата. Автобусите ще тръгнат в 19.00 ч. от всички кметства към Сливо поле с желаещите да посетят концерта. Още при пристигането, гостите ги очаква вкусна почерпка – организаторите са подготвили безплатна порция с питка, скара и бутилка минерална вода. След края на празника автобусите ще откарат обратно хората по кметствата.

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design