ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

   

 

На 17 май правете деца, а на 7 не давайте пари назаем

Лайфстайл
05.05.2016  |  18:33
3 239
Май месец е богат месец и енергийно и ритуално

Май месец е богат месец и енергийно и ритуалноПогледнато по дни, Ви предаваме това, което е добре да се прави или да не се прави в дните със специална енергия.

1 май  – Закачлив езически празник на плодородието, в който ритуално се сливат космическите женски и мъжки енергии, които насърчават пробуждане на природата, като едно от най-изящните творения на божестватаБилки, отгледани на този ден имат чудна сила, пише devoika.info. Също така, на този ден се препоръчва къпане в реката или в езерозащото това е добра защита от негативната енергия и от болести. Има още едно правило, което трябва стриктно да се спазва, а това е, че на този ден никому нищо не се дава назаем.

4 май  – На този ден задължително трябва да се почисти къщата и във всяка стая да се постави по скилидка чесън, за да се защитите от негативната магия, която правят хоратачерна магия.

5 май  – Този ден трябва да се използва за посещение на гробищата и да се изкаже уважениеТози ден не е добър за венчаване.

6 май  – Св ГеоргиГергьовден, красив и много важен празник, претъпкан с интересни ритуалиЗа здраве и щастие трябва сутрешното къпане да го направите в река или езероЗа да имате постоянно пари в дома си, трябва да си налеете вода в един съд и в него да сложите златна или сребърна бижутерия и да се остави да пренощуваПо този начин се призовава финансовата мощ на къщата.

Също така, 6 май е много важна дата и за духовния и материалния свят. Тогава можете да усетите или да Ви се покаже някой близък, който е починал и да Ви предаде съобщение.

vracara-gatara-crna-magija-cini-vradzbine-foto-zorana-jevti-1424246389-617964

17 май  – Щом настъпи първата минута от този ден, двойките, които искат потомство трябва да започнат да работят, а това трябва да го направят и на следващия ден,  18 май  .

21 май  – Запомнете го добре! Запомнете и съня си, защото нощта от 20 до 21 май има пророчески характер и този сън може да Ви се осъществи или да ви покаже пътя към осъществяване на целите Ви.

23 май  – Перфектен ден за правене на любов, защото укрепва връзкатаТози ден прекарайте с желаната личност в гушкане и целувки.

Периодът  от 27 април до 7 май  е много критичен и опасен магически периодПрез този период най-много работят черните магове, както и негативните хора, които искат да ни навредятТези дни не взимайте и давайте нищо, нищо не разменяйте с хора, с които не сте в специални отношенияНе давайте назаем пари в тези дни. Много се пазете тези дни. Бъдете бодри и усмихнати, весели и доволни, защото само със спокойствие, усмивка и късмет ще можете да отблъснете черната магия.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design