ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

   

 

Над 200 състезатели ще участват в националния детски турнир по таекуондо за Купа „Плевен“

Спорт
24.09.2019  |  16:46
194
Състезанието ще се проведе под патронажа на председателя на Общинския съвет

Председателят на Общински съвет - Плевен, Мартин Митев ще даде начало на Четвъртия национален детски турнир по таекуондо за Купа „Плевен“. Проявата е част от годишния спортен календар на Общината и за поредна година в началото на октомври ще събере в Плевен деца от цялата страна. Откриването на турнира е на 5 октомври /събота/ в зала „Спартак“ и е под патронажа на председателя на местния парламент Мартин Митев.

Тази година за участие в надпреварата се очакват над 200 състезатели от над 15 клуба от страната. Те ще мерят сили в три възрастови категории - 8-9 години, 10-11 години и 12-13 години. Спортните срещи ще започват в 10,00 часа, а официалното откриване ще бъде от 11,00 часа.

Организатор на Четвъртия национален детски турнир по таекуондо за Купа „Плевен“ традиционно е Спортен клуб по таекуондо „Атила“ - Плевен, с президент Даниел Цаков, и с подкрепата на Българската федерация по таекуондо ITF. За всички състезатели са осигурени подаръци, а най-добрите ще си тръгнат с грамоти и медали. Отборите, класирали се на първите три места, ще бъдат отличени с купи.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design