ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Награди за шестима учители от община Левски в международен конкурс

Общество
11.09.2019  |  17:16
192

И тази година учители от община Левски участваха в международен конкурс и получиха своите заслужени награди. Заключителният етап на Шестия международен конкурс „Извънкласните и извънучилищните дейности – за устойчиво качествено обучение, възпитание и развитие на децата и учениците” се проведе от 26 до 31 август 2019 г. в СОК ”Камчия”. Организатор бе Синдикатът на българските учители с подкрепата на СОК ”Камчия” и Фондация „Устойчиво развитие за България” под патронажа на Красимир Вълчев, министър на образованието и науката. Тази година семинарът към конкурса бе на тема: „Хуманистична образователна среда в образователните институции за формиране на нравствени и духовни качества у децата и учениците”.

В него участваха над 250 учители и специалисти, работещи в сферата на извънкласната дейност от детската градина до XII клас. Те обобщиха добрия педагогически опит, изразиха лична позиция и предложиха свои решения на поставените проблеми.

Участниците бяха приветствани от представители на няколко институции - МОН, СОК „Камчия”, Община Варна.

Номинираните за призови места в отделните категории на конкурса представиха публично своите разработки. Отличените в конкурса получиха своите награди от д. ик. н. Янка Такева, Красимир Вълчев, министър на образованието и науката, и Пламен Димитров, президент на КНСБ. На участниците в семинара бяха раздадени и сертификати.

Ето и наградените учители от гр. Левски:

- Грамота за Елка Иванова - учител в СУ ”Крум Попов”, гр. Левски, носител на

ПЪРВА НАГРАДА в категория „Искам думата” – есе „Моето верую в житейския път на учителя”

- Грамота за отлично представяне на Виолета Панайотова Видолова – гл. учител в ДГ „Слънце”, гр. Левски

- Грамота за отлично представяне на Катя Добрева Ганчева – ст. учител в ДГ „Слънце”, гр. Левски

- Грамота – Специалната награда на Национален дворец на децата получава Анелия Цветанова Кирчева - Любенова, учител в СУ ”Крум Попов”, гр. Левски.

- Грамота на Снежина Иванова Любенова, учител в ДГ „Слънце”, гр. Левски, за личен принос в утвърждаването на Международния конкурс за учители

- Грамота на ст. учител Хортензия Юриевна Морозова – ОУ ”Н. Рилски” – с. Обнова, за участие.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design