ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Най-добрите холандски университети представят в Русе на 15 октомври

Общество
15.10.2018  |  17:59
537
„Ден на образованието в Холандия“ ще се проведе от 14 ч. до 18 ч. в хотел Космополитан

Топ университети от Холандия ще бъдат представени в Русе на 15 октомври. Събитието „Ден на образованието в Холандия“ ще се състои от 14:00 до 18:00 в хотел Космополитан. То е организирано от UNIFY - единственият специализиран консултант за образование в Холандия. Изложението се представя в България за девета поредна година и за втора година е в Русе. Специално за всички ученици, студенти и родители са поканени още нови университети, холандски преподаватели, с които да могат да се срещнат лично, както и с български студенти, които учат там и са готови да разкажат какво е да си студент в Холандия.  Всички консултанти на UNIFY са били студенти в Холандия  и съдействат с целия процес на избор на университет, кандидатстване и подготовка преди заминаване напълно безплатно. 

След създалата се несигурност около БРЕКЗИТ, образованието в Холандия става все по-предпочитана дестинация за ученици и студенти, които искат да продължат обучението си в бакалавърска и магистърска степен в Холандия. Страната на лалетата е много желана поради редица факти. Таксите са достъпни, може да се ползват студентски кредити и финансирания; методите за обучение са съвременни, практически насочени. В много от университетите стажът е задължиелна част от учебния процес, което помага на студентите много бързо да се реализират след завършване на бакалавърската си степен. Образователната система в Холандия е на едно от челните места в Европа. Програмите се изучават на английски или немски език, а дипломите са международно признати. Събитието е напълно безплатно за ученици, студенти и родители.

Това са само малка част от причините да кандидатствате в Холандия, повече може да научите като станете част  от нашето изложение и изживеете истиски UNIFY Experience. Регистрирайте се сега на http://www.unify.bg/news/916-holland-day-fair-ruse.html

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design