ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

   

 

Наталия Кобилкина очаква дете

България
28.07.2016  |  18:25
1 086
Само преди няколко месеца Наталия обяви: „Не съм бременна, а много щастлива"

Само преди няколко месеца Наталия обяви„Не съм бременна, а много щастлива". Оттогава обаче мина доста време и очевидно ситуацията вече се е променила. Кобилкина пак изглежда щастлива, само че вече май е и бременна.

Талията на хубавата рускиня е все по-едра, а дрехите й все повече и повече напомнят специалните кройки за бъдещи майки. Тя през ден обикаля магазините и купува рокли с високи талии, за да крие наедрелите си форми. Въпреки това все още не признава публично, че очаква дете. Вероятно причината е в нейното суеверие, което е прословуто, но не е изключено сексоложката просто да не вижда смисъл да говори за личния си живот.

Както „Всеки ден" писа, преди няколко месеца тя се сгоди за своя любим. Пръстенът, който гръцкият бизнесмен Такис й поднесе с предложение да стане негова съпруга, дойде броени месеци след развода с бившия й вече мъж Делчо Добрев. Въпреки че прие бижуто, Наталия каза, че все още няма да бърза със сватбата.

Очевидно не така стоят нещата с бебето. На всички прави впечатление колко бързо качва килограми напоследък 33-годишната чаровница. „Толкова светкавично напълняват само жените с хормонални проблеми и бременните, а Наталия не изглежда като жена с хормонални проблеми", шушукат нейни приятелки. Те упорито й правят намеци за бебето, надявайки се да потвърди за деликатното си състояние, но тя упорито мълчи.

Въпреки че Наталия не държи на сватба с Такис, близките й все пак очакват да мине под венчило, преди бебето да се роди. Причината са роднините на бъдещия татко, които държали на традициите.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design