ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

   

 

Общинската управа на Плевен аплодира Нена Върбанова - най-красивата абитуриентка на България

Лайфстайл
24.06.2019  |  16:38
652

Общинската управа на Плевен днес аплодира Нена Върбанова - най-красивата абитуриентка на България за 2019 г., и нейната майка Росица Върбанова. Кметът Георг Спартански представи двете дами преди началото на седмичната оперативка на общинското ръководство.

Нена Върбанова завърши Държавната финансово-стопанска гимназия "Интелект" в Плевен. Тя стана "Най-красивата абитуриентка 2019" в конкуренция със стотици момичета в 13-ото издание на конкурса на Dir.bg. Победителката бе избрана от звездно жури - Ники Илиев, Диляна Попова, Dara и "Най-красивата абитуриентка" за 2018 година Елица Луканова.

„За мен е удоволствие да представя Нена и нейната майка на общинското ръководство. Ако Нена беше само красива, нямаше да я поканя. Но в случая, освен че е много красиво момиче, тя е и много умно дете. 12 години е минала през школата на Ваня Делийска в хор „Звъника“. Освен това е възпитаничка на елитната плевенска гимназия „Интелект“, поясни градоначалникът.

„Заела съм се с медицина. Смятам да следвам „Фармация“ тук в Плевен. Днес си подадох документите за кандидатстване. 12 години пях в хора на г-жа Ваня Делийска, а там има голям ред и дисциплина. Тя ни е дала много на нас - на всички участници в хора. Благодарение на нея съм толкова организирана в живота“, каза Нена Върбанова.

Нейната майка е главен юрисконсулт в НАП – офис Плевен. Нена има по-малък брат, който пък е запален по шаха. Преди време Общината подкрепила участието му в световен шампионат в Русия.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design