ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

   

 

Плевен: 2700 лв. за каузата на Фондация “Св. Иван Рилски” са събрани на благотворителния търг при гостуването на Стоичков

Здраве
05.08.2019  |  12:15
389
Снимка: Милен Маринов

Общо 2700 лева са събрани и дарени на Фондация “Св. Иван Рилски” - Плевен, след благотворителния търг, проведен по време на срещата на Христо Стоичков с плевенчани на 26 юли. Фондацията ще използва събраните средства за закупуване и даряване на импланти на жени с карцином на гърдата, мобилна стоматологична помощ в малките населени места и даряване на зъбни протези на социално слаби възрастни хора, обявиха оттам.

Благотворителният търг и гостуването на Стоичков в Плевен бе част от лятното турне на футболната легенда „25 години от САЩ ’94“, по време на което той представя биографията си, написан в съавторство със спортния журналист Владимир Памуков. Книгата е озаглавена „Христо Стоичков. Историята“. По време на благотворителната вечер в Плевен в ресторант LIFE гостите имаха възможност да закупят първите футболни обувки на Стоичков, обувки на Луис Суарес и Жерар Пике, фланелка и вратарски ръкавици на Хорхе Кампос и други сувенири.

От Фондация “Св. Иван Рилски” - Плевен, изказаха специални благодарности на организаторите на събитието в лицето на Верига магазини и ресторанти LIFE и издателство „Софтпрес“ за съпричастността към тяхната кауза.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design