ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

   

 

Плевен: Две среднощни разправии завършиха със сбиване и пострадали

Крими
10.06.2019  |  15:22
280

Две среднощни разправии през уикенда са завършили със сбиване. Двама души са откарани в Спешна помощ с прободни рани. За щастие опасност за живота им няма, съобщи Областната дирекция на МВР в Плевен.

Снощи в 21:45 часа в полицията е получен сигнал, че в междублоково пространство в жк „Сторгозия“ има прободено лице. Изпратените полицаи заварили на мястото двама мъже - 46-годишен с прободна рана в корема и 59-годишен. Изяснено е, че между двамата е възникнал спор, при който по-възрастният е извадил нож и е нанесъл удар на опонента си.

И двамата участници в инцидента са отведени от екип на ЦСМП - Плевен, в Спешно отделение за преглед. След оказана им медицинска помощ те са освободени за домашно лечение. При извършения оглед е иззет метален нож с кания. По случая е образувано досъдебно производство. Уведомен е прокурор.

Предната вечер около 22:00 часа в полицията е съобщено, че в село Николаево след сбиване е пострадал 38-годишен от село Баховица, общ. Ловеч. На място са изпратени полицейски служители и екип на ЦСМП – Плевен. Установено е, че по време на тържество е възникнал скандал между роднини. При инцидента е пострадал 38-годишен гост. Той е откаран в ЦСМП - Плевен, с две прободни рани в крака и фрактура на лицевата кост. Освободен е за домашно лечение без опасност за живота. Установени са извършителите на деянието – двама 26-годишни от селото. Те са задържани за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Уведомен е прокурор.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design