ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Плевен: Пет возила горяха при пожари

Крими
16.04.2018  |  16:35
467

Три леки коли, камион и тролейбус горяха при пожари в региона. Един човек е пострадал, съобщи Областната полицейска дирекция.

„Фолксваген Пасат“ е пламнал на плевенската улица "Българска авиация". Унищожени са лекият автомобил и документи на водача. Огънят е тръгнал от техническа неизправност. Пожарът е погасен от екип на РС ПБЗН – Плевен.

В квартал „Сторгозия“ пък е горяло „Рено Лагуна“. Унищожен е  двигателен отсек. Късо съединение пък причинило пожар в „Дачия Логан“ – в същия квартал. При огледа е установено, че е унищожена ел. инсталация и въздушен филтър.

Пожар е избухнал в товарен автомобил на пътя Плевен – Ловеч край село Брестовец. Вероятната причина за инцидента е неправилна експлоатация на газова уредба. Нанесени са значителни материални щети по автомобила. Спасени са транспортираните в него 3 куб. м  дърва за огрев. Изгаряния е получил 48-годишен мъж – работник. Пожарът е погасен от екип на РС ПБЗН – Плевен.

Призори в неделя в Плевен на улица “Ген. Вл. Вазов” поради техническа неизправност е възникнал пожар в тролей, собственост на „Тролейбусен транспорт“ ЕООД - Плевен. До пристигане на екипа на РСПБЗН – Плевен, пожарът е погасен от шофьора на тролея, като е унищожен  един спирачен апарат.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design