ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Плевен: Световният шампион Детелин Далаклиев се срещна с баскетболистите на „Спартак“ преди мача с „Левски Лукойл“ в събота

Спорт
12.12.2018  |  14:04
567
Снимки: БК Спартак Плевен - Фейсбук

Световният шампион по бокс Детелин Далаклиев посети тренировка на баскетболния „Спартак“ в родния си Плевен. Именитият ни спортист влезе в зала "Балканстрой", за да надъха Александър Дяковски и момчетата му за предстоящата битка с шампиона „Левски Лукойл“. Двата тима излизат един срещу друг тази събота /15 декември/ в среща от 10 кръг на НБЛ.

Детелин Далаклиев окуражи баскетболистите преди важната среща и им пожела успех. Той обеща да бъде и на трибуните на 15 декември, за да ги подкрепи с цялото си сърце. Мотивиращата му реч завърши с обща прегръдка и мощен възглас: "Спартак!", след което боксьорът застана пред коша и се пробва с няколко стрелби под вещите указания на играчите.

В дома на плевенския баскетбол световният шампион от Милано 2009 бе придружаван от автора на биографичната му книга Георги Стоянов, който е и инициатор на  инициативата "Обичай, Спартак, обичай Плевен". Като допълнителен стимул, Александър Дяковски и възпитаниците му получиха подаръци от своите гости - емоционалното четиво, озаглавено "Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев". А те от своя страна връчиха клубен шал на шампиона и му благодариха за вниманието и подкрепата към баскетбола в града на Панорамата.

Приятелската спортна среща между боксовата легенда и баскетболните любимци на Плевен завърши с много усмивки и обща снимка.

Както „Посоки“ вече съобщи, тази събота се очаква истински спортен празник за плевенчани. От 18.00 ч. тимът на Александър Дяковски приема в зала "Балканстрой" лидера в НБЛ „Левски Лукойл“, като преди началото на двубоя ще бъде отбелязана 60-годишнината на една от легендите на плевенския баскетбол Дарин Великов. Билетите за срещата са в предварителна продажба и могат да бъдат поръчани с безплатна доставка в рамките на града чрез официалната страница на БК „Спартак“ - Плевен във Фейсбук с посочени адрес и телефон.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design