ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Полицейски шеф взел 300 лева подкуп да прикрие телефонни измамници

България
12.10.2017  |  16:12
742
Днес е арестуван, на първо време е задържан за 72 часа
Снимка: Пресцентър на Прокуратурата

Днес началникът на сектор „Охранителна полиция“ при Трето РУ на МВР-Пловдив С. Павлов е бил арестуват и с постановление Окръжната прокуратура е задържан за 72 часа. Повдигнато му е обвинението за вземане на подкуп, стана ясно от Прокуратурата. Предстои да се внесе искане в съда за определяне на мярка „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

 

С. Павлов на 3 октомври взел 300 лева подкуп "за да не изпълни свои задължения по служба във връзка с предотвратяване и разкриване на престъпление – телефонна измама в размер на 1 300 лева, извършена от други лица", коментираха от Обвинението. По делото са извършени разпити на свидетели, претърсвания и изземвания и др.

 

По повод множество запитвания от журналисти днес бе предоставена информация по случая на пресконференция. В която участваха Румен Попов, окръжен прокурор на гр. Пловдив, Галина Андреева-Минчева, заместник окръжен прокурор, Митко Цонев, завеждащ Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура-Пловдив, старши комисар Атанас Илков, директор на ОД на МВР-Пловдив, и Христо Панайотов – началник отдел „Вътрешна сигурност“. /На снимката/

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design