ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

   

 

Полицията: И вторият президентски тур в Силистра протече без инциденти

Политика
13.11.2016  |  21:39
2 265
В област Силистра охраната на изборните помещения и съдържащите се в тях материали е протекла нормално и без произшествия
Полицейското присъствие бе забележимо през целия изборен ден Снимка: Алексей Минев

 

В област Силистра охраната на изборните помещения и съдържащите се в тях материали е протекла нормално и без произшествия, съобщи пресцентърът на полицията. Изборният ден започна спокойно и нямаше сигнали за прояви, които биха застрашили нормалното протичане на изборите.

 

Както и на първия тур за осигуряване на охраната на изборните помещения на територията на областта бяха ангажирани близо 260 служители на Областната дирекция на МВР, РД „Пожарна безопасност и защита на населението” и ГД „Гранична полиция”. Оперативен щаб, оглавяван от директора на ОДМВР-Силистра старши комисар Кристиян Петров, ръководи цялостната дейност по обезпечаване на обществения ред и сигурността в изборния ден.

 

За да могат гражданите с изгубени, откраднати или повредени лични карти да упражнят правото си на глас, паспортните гишета на звеното „Български документи за самоличност” в Силистра, Дулово и Тутракан работиха в неделния ден до 19,00 ч. Общо 7 бяха издадените удостоверения за гласуване от 9 ноември до вчера, а в самия изборен ден бяха издадени 2.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design