ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

   

 

Русе: 70 години съвместен живот празнуваха Живка и Атанас Атанасови от Караманово

Лайфстайл
18.04.2016  |  19:58
1 430
90-годишните „младоженци“ в добро разположение на духа и отлично за годините си здраве, изпяха няколко руски романса
Живка и Атанас Атанасови от Караманово

Живка и Атанас Атанасови от село Караманово отбелязаха 70 години на своя съвместен живот. И двамата юбиляри са на по 90 години. За да отпразнуват своята благодатна сватба, баба Жива и дядо Наско събраха през уикенда всички свои роднини и приятели от близки и далечни места. На празничната трапеза до родителите си седнаха двамата им сина със снахите, четиримата внуци и двамата правнуци. Кметът на Караманово Бисер Блажев официално връчи на юбилярите удостоверение за вричане във вярност след 70-годишен брак. Юбилярите бяха поздравени и от кмета на община Ценово д-р Петър Петров. Градоначалникът подари на щастливата двойка писана бъклица, а пожеланието му беше, виното да се изпие на следващата годишнина.

Двамата съпрузи са родени в село Караманово и през целия си живот не са напускали родното си място за повече от два-три дни. Дълголетниците не скриха от присъстващите, че не са прекалявали никога с нищо, но нищо човешко не им е било чуждо. За да покажат на всички, че се чувстват в добро разположение на духа и са в отлично за годините си здраве двамата „младоженци“ изпяха няколко руски романса.

Всички отправиха пожелания към Живка и Атанас Атанасови да са най-вече здрави и щастливи и да ги поканят отново на 75-годишнината от брака им, за да отпразнуват коронна сватба – празник, който са доживели малко семейни двойки по света.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design