ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Русе: Ансамбъл „Българе“ поздрави „Бряг“ с 20-годишния юбилей

Общество
16.04.2018  |  10:22
697
Танцьорите участваха в коктейла на вестника, с който изданието отпразнува годишнината си
ансамбъл българе коктейл вестник бряг
Ансамбъл „Българе“

 

Светско събитие, каквото не е имало от години в Русе, събра представители на политиката, бизнеса и културата в ресторанта на хотел „Рига” на 12 април. Поводът бе 20-годишният юбилей на вестник „Бряг”.  Близо 200 гости уважиха празника на „Бряг”. Сред тях бяха русенските депутати Пламен Нунев и Искрен Веселинов, областният управител Галин Григоров, кметът Пламен Стоилов, председателят на Общинския съвет и ректор на РУ „А. Кънчев“ чл.-кор. проф. дтн Христо Белоев, началникът на Регионалното управление на образованието Росица Георгиева, общински съветници.

 

В изискана обстановка с отбрани блюда и напитки гостите коментираха, че в последните години подобно светско събитие не е събирало толкова много и от толкова разнообразни сфери представители. С уважение бе отбелязан успехът на „Бряг” през изминалите 20 години, защото всички знаят колко усилия и добър мениджърски подход са нужни, за да се задържи една медия толкова дълго на пазара.

 

По достойнство бяха оценени усилията на екипа не само да се запази, но и да се развива медийната група, част от която е вестник „Бряг”. За да подкрепят изданието, в празника се включиха и всички колеги от „Бряг Медиа Груп“ - от вестниците „Силистренски бряг“, „Посоки“ - Плевен, „Новините глас“ – Ловеч. Специално за тържеството пристигнаха и много от колегите, работили през годините във вестника, към които беше изказана сърдечна благодарност за професионализма им. Журналисти от централни и местни медии също присъстваха на коктейла и поздравиха колегията с юбилея.

 

Артистичната част от коктейла започна с песента „Вода", изпълнена от малката Ина Григорова от ВГ „Приста“ към ОМД с ръководител Доротея Бальовска. След нея още едно гласовито дете, Марина Георгиева от същата вокална група, се представи със своя песен.  Най-новото попълнение в редакцията на „Бряг“,   репортерката Анелия Тонева, изненада присъстващите с талантливото си изпълнение на песен от репертоара на Лайнъл Ричи. Стихотворение прочете поетесата Гълъбина Митева, на която издателство „Бряг“ помогна в издаването на две нейни стихосбирки.

 

Танцьорите от ансамбъл „Българе“ и тяхната певица Албена Вескова бяха голямата изненада на 20- годишния юбилей на вестник „Бряг“. Вихрено, с шеметните си танци, те превзеха дансинга и вдигнаха на крака присъстващите, за да сложат финалния щрих към прекрасния празник.

 

 

 

Кметът подари на вестник „Бряг”

картина с русенския бряг

 

Кметът Пламен Стоилов поздрави екипа на „Бряг“ по повод 20-ата годишнина на вестника. Той пожела вдъхновение и още много поводи за радост, след което връчи поздравителен адрес и картина с изглед към дунавския бряг на главния редактор на ежедневника Маргарита Трифонова. „Във времена на предизвикателства и нови технологии, вестникът, безспорно, остава най-устойчивата традиционна медия и доказателство за това са 20-те години, в които Вие като журналисти всекидневно давате най-доброто от себе си, в името на по-добрата и навременна информираност на русенци“, каза още русенският градоначалник.

 

 

Националното издателство „Аз-буки“ поздрави вестник „Бряг“ за 20-годишния юбилей

 

ДО

ЕКИПА НА ВЕСТНИК „БРЯГ“

 

 

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

КОЛЕГИ,

 

За Национално издателство „Аз-буки“ – Министерство на образованието и науката, е изключително удоволствие да поздрави екипа на русенския областен вестник „Бряг“ по повод 20-годишнината от създаването му.

Подобно дълголетие показва не само вашия безспорен професионализъм, но и високия авторитет, който сте завоювали през годините.

 

 

От името на Национално издателство за образование и наука „Аз-буки“,

 

С уважение,

 

д-р Надя Кантарева-Барух

Директор

 

 

/ългарската асоциация на регионалните медии също поздрави вестник „Бряг“ за 20-годишнината:

 

ЧЕСТИТО 20 ЛИДЕРСКИ ГОДИНИ!

 

Българска асоциация на регионалните медии  поздравява екипа на в. „БРЯГ” – РУСЕ за безспорния  професионализъм, хъс и безпристрастност, които за 20 години превърнаха медията в барометър на обществото.

Адмирации и лично към г-жа Маргарита Трифонова,  която с личностните си качества и умения преобрази „Бряг Медиа Груп“ в империя от водещи заглавия не само в Русе, но вдъхна нов живот на в. „Посоки“ - Плевен, в. „Новините Глас“ - Ловеч, в. „Силистренски бряг“ - Силистра, в. „Свищовски глас“ – Свищов, както и на в. „Нива“ и сп. „Сити Уикенд“. Безспорен е нейният принос и за развитието на регионалните медии в България, в качеството си на зам.-председател на Българска асоциация на регионалните медии.

Пожелаваме на всички от в. „Бряг“ здраве, дързост, остро перо и духовна сила, за да разпръсквате светлината на словото, да отстоявате своите позиции и да останете верни докрай на своите читатели и хилядите on-line фенове.

 

ИВАН БУНКОВ

Председател на УС на БАРМ

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design