ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Русе: Бус се блъсна челно в ученически автобус

Общество
29.11.2018  |  15:35
389
Ранени са две момичета и един пътник
Снимки: Марий Пейчев

Бус се вряза челно в ученически автобус. Днес в 14:28 часа на тел. 112 е постъпил сигнал за възникнал пътен инцидент между бус и ученически автобус по пътя между селата Пиперково и Джулюница, съобщиха от МВР. На местопроизшествието веднага са изпратени екипи на районното управление в  Бяла, районната служба „ПБЗН“ в града и Спешна помощ.

Според първоначалната информация  бус „Форд Транзит“, управляван от 20-годишен водач, е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал челно с ученически автобус „Ситроен“, управляван от 62-годишен водач. Автобусът е превозвал ученици от учебно заведение в   Бяла. Екипът на Спешна помощ е откарал две от пътничките в автобуса - момичета на 15 и 17 години за преглед в МЛБАЛ – Бяла, а впоследствие за оказване на медицинска помощ е отведен и 20-годишен пътник от буса.

Местопроизшествието е запазено от полицията. Предстои изясняване на причините и обстоятелствата, при които е възникнало пътно-транспортното произшествие.

Според очевидци катастрофата е станала малко преди с. .Джулюница на остър завой. Автобусът е превозвал деца от Бяла към Новград. По предварителна информация двете ранени момичета са откарани в русенска болница за допълнителни изследвания.  

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design