ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Русе: Дина Шошева е късметлийката, спечелила 4 458 172 лева от Тотото

Общество
02.03.2018  |  09:51
3 274
Актрисата от Русенския драматичен театър играла с числа, всяко от които за нея има специална символика
Дина Шошева тотомилионер Русе

 

Актрисата от Русенския драматичен театър Дина Шошева е късметлийката, която спечели 4 458 172 лева в играта „Тото 2 - 6 от 49“. Както вече съобщихме, джакпотът беше спечелен със система №1 и фиш на стойност 6.75 лева, а печелившите числа бяха изтеглени в 15-ия тираж, който се проведе на 22 февруари. От Тотото вече връчиха чекове с печалбите на късметлиите, спечелили джакпотите в тираж №15.

 

Така Дина Шошева става 94-ият тото милионер на България. Чекът й беше връчен от Део и Марина в предаването на Спорт Тото по bTV. Дина тази година празнува 35 години на сцена. Споделя, че числата за нея са много важни и всяко едно от тях има своя символика.

 

Играе редовно тото от 1978 г. и пуска фишовете си само в един тото пункт. Разказва, че веднъж пропуснала тираж и тогава се паднали нейните числа. „И късметът ми се разсърди,“ смее се печелившата. Има специална тетрадка, в която записва своите комбинации и определя себе си като „библиотеката на тотото“. „Да вярват в себе си и в късмета и да се вслушват в интуицията си,“ пожелава тото милионерката на всички участници в игрите на Спорт Тото.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design