ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Русе: Дрогиран обърна „Пежо Партнер“ по бул. „Цар Освободител“

Крими
17.04.2019  |  12:24
2 448
24-годишният помел и 4 метални предпазни пана от оградата на затревената ивица
Снимка: Kiss 13

Бързо производство за управление на МПС след употреба на наркотици е образувано срещу водач на автомобил, катастрофирал на бул. "Цар Освободител" в Русе в понеделник вечерта. На 15 април около 18,30 часа екип на сектор „Пътна полиция“ е изпратен на бул. Цар Освободител, до № 72, след получено обаждане за настъпило пътнотранспортно произшествие.

 

Лек автомобил "Пежо Партнер" с русенска регистрация, блъснал четири метални предпазни пана от оградата на затревената ивица, разделяща двете платна на булеварда и се преобърнал на дясната си страна. Водачът, 23-годишен мъж, заявил на полицаите, че докато е шофирал, предното му колело е блокирало и е изгубил управление над автомобила. Той е бил изпробван за алкохол с техническо средство, което е отчело нула промила.

 

След това е изпробван и за употреба на наркотични вещества или техни аналози, като в този случай уредът е отчел положителен резултат за употреба на амфетамин и метамфетамин. На водача е бил издаден талон за изследване и отведен до болницата, където пред медицинско лице е отказал да даде проба. Съставени са му два акта. Материалите по случая са предадени на разследващ полицай и е образувано бързо производство, казаха още от полицията.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design