ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Русе: Дърво на влюбените ще “разцъфне” в четвъртък пред Доходното

Общество
12.02.2019  |  10:40
597
Романтични русенци ще окичат клоните му с валентинки

Дърво на влюбените ще “разцъфне” в четвъртък от 14.30 ч. пред  Доходното здание в Русе, съобщиха от СНЦ “Дунавско сияние”. По случай празника на Свети Валентин участници в ученическия конкурс за най-креативно послание за любовта и приятелството ще закичат клоните със собственоръчно направени валентинки.

В арт конкурса взеха участие представители от СУ “Възраждане”, ОУ “Олимпи Панов”, ОУ “Ангел Кънчев”, ПГ по облекло “Недка Иван Лазарова” и ПГ по дървообработване и вътрешна архитектура “Йосиф Вондрак”. За призьорите са предвидени оригинални  награди, както и грамота за отлично представяне в конкурса. Пред Дървото на влюбените своето майсторско свидетелство ще получат и участниците в Детска работилничка “Пифчо”. В продължение на три седмици те се научиха сами да изработват сувенири – гривни на приятелството и влюбени плюшени мечета. Предвижда се в месеца преди Великден да се проведе и втори тематично свързан с празника Арт курс.

Всеки русенец, присъединил се към окичването на Дървото на влюбените, ще получи от инициаторите индивидуално послание за любовта и приятелството.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design