ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Русе: Двама хванати да карат дрогирани

Крими
16.04.2019  |  12:59
388
24-годишен с „Фолксваген Голф“ засечен на бул. „България“, 40-годишен със „Сеат“ изгърмял района на пътен възел „Охлюва“

Бързо производство е образувано срещу 24-годишен, установен при полицейска проверка да управлява автомобил след употреба на наркотици, съобщиха от полицията в Русе. След полунощ на 15 април, на бул. "България" в Русе, екип на Второ РУ е спрял лек автомобил с марка „Фолксваген Голф“ със силистренска регистрация. Колата управлявал мъж на 24 години от с. Цар Самуил.  На полицаите им е направило впечатление, че шофьорът не отговарял адекватно на въпросите им и са потърсили съдействие от колегите си от „Пътна полиция“, за да го изпробват за употреба на алкохол и наркотици. Дрегерът е отчел отрицателен резултат за алкохол, но пробата с техническо средство за употреба на наркотични вещества и техни аналози е била положителна за употреба на "метамфетамин" и "амфетамин".

 

Бързо производство за шофиране след употреба на наркотици е образувано и срещу 40-годишен русенец. На 12 април около 16,30 часа, в района на пътен възел „Охлюва“ в Русе, той е спрян за полицейска проверка от екип на Първо РУ, зад волана на „Сеат“. Пътни полицаи са му извършили проба с техническо средство, при която е установено че водачът управлява МПС-то под влияние  на наркотици, като уредът е реагирал на "амфетамин".

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design