ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Русе: Две коли се потрошиха след сблъсък на бул. България“

Крими
08.02.2019  |  17:54
490
Възрастна жена е с контузна рана на главата и на лявата раменна кост

Две коли се потрошиха днес при сблъсък на бул. „България“. Сигналът за инцидента е подаден в МВР в 15.47 часа. На мястото на произшествието са изпратени екипи на „Спешна помощ“, полицията и пожарната.

Катастрофата е станала при удар между „Киа“ и „Хонда“. Киата била управлявана от възрастна жена, която се спускала по платното от Охлюва и искала да се включи в движението по бул. „България“, за да премине по него и да направи обратен завой в посока София. В същото време  по бул. „България“ се движела хондата, която е  с предимство. По предварителна информация от полицията киата е засякла хондата, като й  е отнела предимството. От удара киата изхвърчала в тревните площи, а хондата останала на платното.  

  Според близки на мъжа, управлявал хондата,  водачът не е имал време и начин да реагира при създалата се ситуация. Те се притесняваха за състоянието на жената, тъй като видяли кръв по главата й.

Възрастната жена е откарана в  УМБАЛ "Канев". По информация от лекарите нейното състояние е стабилно, но има контузна рана на главата и на лявата раменна кост.

Смачканите коли затрудниха движението по булеварда и предизвикаха застръстване в късния следобед.

Работата по случая продължава. Ясно е обаче, че   алкохолната проба и на жената, и на мъжа  е с отрицателен резултат.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design