ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

   

 

Русе: Напушен 19-годишен заби „Порше“ в тролейбусен стълб

Крими
03.10.2019  |  11:23
399
Инцидентът станал на бул.„Скобелев“

За две катастрофи, станали на 1 октомври, съобщи днес официално русенската полиция. 19-годишен русенец, дал положителна роба за канабис, е катастрофирал на 1 октомври малко преди полунощ, като се ударил в стълб от тролейбусната мрежа. Катастрофата станала на бул. "Ген. Скобелев" в Русе, кръгово движение посока ул. "Борисова".  Пред изпратения полицейски екип младият шофьор казал, че поради мокра пътна настилка загубил управлението над автомобила.

 

 

На водача е извършена проверка за употреба на алкохол с техническо средство, която е отрицателна. Извършената проверка с техническо средство за употреба на наркотични вещества и техни аналози обаче e положителна за употреба на "канабис". Съставен му е акт за административно нарушение и му е връчен талон за изследване. По случая е образувано бързо производство.

 

Също на 1 октомври, но около 13,20 ч., наряд при сектор "Пътна полиция" при ОД на МВР-Русе е изяснявал обстоятелствата за настъпило ПТП с материални щети между две МПС-та  по ул. "Рила" в Юделник. Извършената  проверка за алкохол с техническо средство на водача на едното МПС - багер JCB, 49 годишен мъж от с. Сандрово, уредът е отчел над допустимата концентрация на алкохол. Съставен му е АУАН и му е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design