ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
             

Русе: Обновени търговски обекти откриха на пазар „Здравец изток“

Общество
13.09.2017  |  15:51
187
Ще се изграждат нови пазари и в останалите квартали, съобщи кметът Пламен Стоилов
Кметът на Община Русе Пламен Стоилов (отляво) и управителят на „Общински пазари“ - Кунчо Кунчев (отдясно) откриха обектите

Обновени търговски обекти на пазар „Здравец изток“ бяха открити днес от кмета на Община Русе Пламен Стоилов и управителя на „Общински пазари“ - Кунчо Кунчев.  

 

Изградени са 6 нови търговски обекта в един общ модул, със собствени средства на дружеството на стойност 140 000 лв., които максимално създават удобства на търговците. „Реализирането на този инвестиционен проект, допълни поетапната промяна на облика на пазара в „Здравец Изток“, като го направи още по-приветливо, по-приятно и конкурентоспособно място за развиване на търговия“, сподели управителят на „Общински пазари“ ЕООД Кунчо Кунчев.

 

„Визията на обектите е модерна и съответства на всички европейски изисквания. Ще продължим да обновяваме и изграждаме нови пазари и в останалите квартали“, допълни кметът Пламен Стоилов.

 

На събитието присъстваха още Нели Миткова – директор на дирекция „Икономика и управление на собствеността“ към Община Русе и жители на квартала.

 

Талантливите деца от Общински детски център за изкуство и култура поздравиха присъстващите с празнична програма.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design