ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Русе окупира почетната стълбичка в Държавния личен шампионат по щанги

Спорт
15.05.2018  |  10:41
585
40 състезатели от ТСК – Русе влязоха в битка за злато, още първия ден спечелиха златен, три сребърни и един бронзов медал

Още в първия ден на започналия вчера в Хасково Държавен личен шампионат по вдигане на тежести, състезателите на ТСК – Русе показаха отлична подготовка. На подиума излязоха щангистите до 15 години, а възпитаниците на треньорите Кръстина и Радослав Атанасови станаха безапелационни победители в категория до 45 килограма.

 

Веселин Русев стана първи, а след него на второ и трето място се класираха съответно Дениз Данев и Ерджан Весков. Това се случва за втори път в историята на клуба, който през тази година отбелязва 20 години от създаването си - трима негови щангисти в една категория да се качат едновременно на почетната стълбичка.

 

Доброто класиране на русенските щангисти продължи и в останалите категории и ТСК – Русе записа още два сребърни медала. Те са за Николай Серафимов, който се състезава в категория до 56 килограма и за Екрем Шабанов, който се състезава в категория до 69 килограма. Днес състезанието продължава с  надпреварата при кадетите и кадетките до 17 години. Шампионатът е до 18 май.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design