ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Русе: Побой в „Закрила на детето“, три служителки напускат

Крими
17.04.2018  |  18:22
2 161
37-годишен баща нападнал с юмруци две от жените на работното им място, не искал да върне след празниците детето си на приемното семейство

 

Досъдебно производство за хулиганство е образувано в Първо РУ срещу 37-годишен мъж от Русе, нападнал две служителки от отдел "Закрила на детето", стана ясно от русенската полиция. Сигналът за инцидента в службата на ул. "Ангел Кънчев" постъпил вчера около 11 часа, на мястото е изпратен полицейски екип от Първо РУ.

 

От полицията коментират, че 37-годишният мъж  отправил обидни думи и заплахи, нанесъл е удари с юмруци в по  лицата на две от служителките. Това е станало, докато те са изпълнявали служебните си задължения по връщане на малолетното му дете на приемен родител. Мъжът е бил задържан и отведен от полицията, по случая е образувано досъдебно производство.

 

От Социалните казаха, че след побоя, до вечерта трима служители на отдела са подали молби за напускане, заради агресивно отношение към тях. От девет човека, които са в "Закрила на детето", се очаква да отговарят на всички сигнали за русенски и сливополски регион. Когато в отдела  останат само шестима служители, изпълнението на служебните им ангажименти значително ще се утежни, казват още Социалните.

Подробности за инцидента може да прочетете утре във вестник "Бряг"

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design