ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Русе: Шофьор прати трима в Спешното и избяга /Снимки/

Общество
12.10.2017  |  19:24
2 178
канастрофа Русе бул Съединение
Червената шкода идвала от „Цар Освободител“ и блъснала излизащия на „Съединение“ „Фолксваген Голф“, който пък от удара се завъртял и се натресъл в друг „Голф“. Снимки: briagnews.bg

 

 

Тежка катастрофа между три автомобила стана днес на бул. "Съединение", в района между Пантеона и Професионалната гимназия по дървообработване. Сигнал на 112 за инцидента е подаден към17:15 ч . На място пристигнали екипи на Пътна полиция и Спешна помощ.

До произшествието се е стигнало, след като "Фолксваген Голф"  предприел маневра от ул. "Зайчар", за да се включи в движението по бул. „Съединение“. Според една от версиите, най-вероятно автомобилът е пресякъл двойната непрекъсната линия на булеварда. В този момент, движещ се по "Съединение" автомобил "Шкода", идващ от бул. "Цар Освободител", блъснал първата кола. Тя пък се завъртяла и ударила трета кола - също "Фолксваген Голф".

Свидетели на произшествието твърдяха, че единият "Голф", вероятно този, който е причинил катастрофата, е напуснал мястото на инцидента.

По сведения от болницата, в Спешното са откарани трима сериозно пострадали. Те са с ортопедични политравми, фрактура на ключицата и други поражения. Според очевидци, двама от тях са млади мъж и жена.

Полицията продължава работата по случая.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design