ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
             

Русе: Специалисти от „Пирогов“, „Александровска“ и „Света Екатерина“ ще преглеждат в „Медика”

Здраве
13.09.2017  |  13:19
4 959
Обявиха телефони за записвания, може и на регистратурата на ДКЦ-2
Медика Русе

 

За четвърта поредна година водещи специалисти от други авторитетни лечебни заведения гостуват в Русе. Дългогодишните партньори на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ“  ще проведат прегледи в три направления – УНГ, съдова хирургия и урология. Това съобщиха от русенското здравно заведение. Целта на подобни мероприятия освен обмяна на опит между специалисти, осигурява възможност на пациенти с оплаквания или констатирано заболяване да се консултират с водещи в своята област лекари, без да им се налага да пътуват до София или други градове.

 

Деца и възрастни ще преглежда д-р Асен Меджидиев от  УМБАЛСМ „Пирогов”, специалист и в областта на бронхологията. Урологичен преглед желаещите могат да направят при началника на клиниката по урология на УМБАЛ „Александровска” проф. Петър Симеонов.  Пациенти от Русе и цяла Североизточна България ще могат да се консултират и с проф. д-р Тодор Захариев - ръководител на Клиниката по съдова хирургия и ангиология към Университетска болница  “Света Екатерина“, и Национален Консултант по съдова хирургия към Министерство на здравеопазването и НЗОК.

 

Прегледите при тримата специалисти са платени и ще се проведат на 30 септември, събота, в сградата на УМБАЛ „МЕДИКА РУСЕ” – ул.  „Рига” 35. Записването е предварително на регистратурата на ДКЦ-2 или на телефони 082 502430 или 0884517551.

 

Преди четири години проф. Петър Симеонов  става началник на Клиниката по урология в Александровска болница, където работи от 36 години. Избран е за национален консултант по урология и за председател на Комисията за получаване на медицинска специалност "Урология". Проф. Симеонов работи във всички области на урологията. Основен негов приоритет и мисия са бъбречните трансплантации.

 

Д-р Асен Меджидиев е специалист по УНГ и бронхология. В момента е заместник директор на УМБАЛСМ „Пирогов”. Специализирал е риносептопластика в Германия и ендоскопска хирургия на нос и синуси в Хърватска. Има многобройни статии и публикации в областта на УНГ и бронхологията.

 

Проф. д-р Тодор Захариев е ръководител на Клиниката по съдова хирургия и ангиология към Университетска болница  “Света Екатерина“ от 26 години. Изнася лекции по съдова хирургия пред студенти и специализанти в Медицински Университет – София. Написал е 7 учебника и монографии, има над 250 научни публикации и съобщения върху всички области на съдовата хирургия в наши и чужди научни списания и на научни форуми у нас и в чужбина. Дългогодишен Национален Консултант по съдова хирургия към Министерство на здравеопазването и НЗОК.  Дългогодишен Председател на Българското Национално Дружество по Ангиология и Съдова Хирургия“ и бивш Президент на „Българската Асоциация по Гръдна, Сърдечна и Съдова Хирургия (БАГССХ) и Председател на Държавната изпитна комисия по специалността „Съдова хирургия“.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design