ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Русе спортува: Над 200 русенски работници премериха сили в спартакиада

Спорт
01.10.2017  |  15:05
2 946
10 участници се включиха в турнира по тенис в Сливо поле

Служители от много русенски фирми се изправиха един срещу друг в работническа спартакиада, която се проведе днес в крайдунавския град. Над 200 участници се включиха в надпреварите по футбол, плажен волейбол, пистово бягане на къси разстояния и други спортове. Тази година се възроди и форматът за семейно спортуване, съобщиха от Община Русе.

 

Състезанията се проведоха в спортен комплекс „Ялта“, на Арена за плажни спортове - Русе и на Градския стадион. Спартакиадата бе открита от народния представител от ГЕРБ Пламен Нунев. "Нека духът на честната игра съпътства всяко едно от състезанията. Спортът е здраве и се радвам, че вие ще докажете за пореден път това", заяви Нунев.

 

На официалното откриване на спартакиадата, направено с участието на основния организатор Росен Даскалов, присъства зам.–кметът на Община Русе Димитър Наков и други официални лица.

 

Пламен Нунев откри и турнир по тенис на маса в Сливо поле. Надпреварата се проведе за първи път в зала в Сливо поле по инициатива на местната структура на Младежи ГЕРБ.

 

„Виждам, че условията тук са добри, но ще окажем подкрепа, за да станат те още по–добри“, отбеляза в обръщението си депутатът и конкретизира, че това ще стане с осигуряването на нужните спортни пособия.

 

На официалното откриване на турнира, в който се включиха около 10 участника, присъстваха кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов, част от неговия екип, общински съветници от ГЕРБ и др.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design