ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Русе: Вижте как ще изглежда новият закрит плувен комплекс /Снимки/

Свят
01.02.2019  |  14:36
2 510
Функционалността и оборудването му днес бяха обсъдени с представители на местни клубове по водни спортове
страхил карапчански зам.-кмет на русе

 

Идейният проект за модерен закрит плувен комплекс в Русе беше обсъден днес с представители на местни клубове по водни спортове. В срещата от страна на Общината участваха заместник-кметът по устройство на територията инж. Димитър Наков, главният архитект Живка Бучуковска и заместник-кметът по европейско развитие д-р Страхил Карапчански

 

На консултацията бяха обсъдени и приети предложения от клубовете във връзка с функционалността и оборудването му. Новото съоръжение ще е съвременно енергийно ефективно и покриващо всички утвърдени стандарти съоръжение. То ще е достъпно ще позволява целогодишно практикуване на плувни спортове. Басейнът, който ще има размери 25/21 метра и предимството да разполага с 8 коридора, ще предлага и  отлични условия за провеждане на тренировки и състезания с възможност да се наблюдават от над 800 зрители.

 

В сградата, която ще се намира на бул. „Липник“, ще има фоайе с приемна и заведение, конферентна зала с над 100 места, фитнес зала, съблекални и санитарни помещения, филтрираща инсталация, обща вентилация на цялото техническо ниво, състезателно оборудване по изискване на FINA и др.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design