ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Русе: Вижте кои ще участват в готварския маратон „На върха на ножа”

Общество
06.11.2014  |  15:10
401

Вече са известни имената на състезаващите се в Първото регионално кулинарно състезание за непрофесионалисти „На върха на ножа“, което ще се проведе  на 8-ми ноември. То е организирано от Клуба на професионалните готвачи в Русе, ресторант „Балкантурист“ и Професионалната гимназия по туризъм.

В готварския маратон ще вземат участие 9 непрофесионалисти от различни институции в Русе. Те ще бъдат в тандем с ученик от Професионална гимназия по туризъм. Кои са „смелчаците”, решили да изпробват уменията си в състезанието „На върха на ножа”: Елена Ангелова от Община Русе; Лилия Георгиева от Областната администрация; Боряна Петкова от Регионалния инспекторат по образованието; Виолета Тройчева от Регионалната библиотека; Десислава Тихолова от Регионалния исторически музей; Силвия Димитрова от НОИ; Пламена Енчева от Русенския университет; Илия Деведжиев и Мирослав Гагов.

Организаторите се надяват отборите да покажат колективен дух, кулинарни умения, екипност и добротворчество. Оценител на всичко това ще бъде авторитетно жури, оглавявано от Ивайло Димитров, председател на Клуба на професионалните готвачи в Русе, официален  член на Българската асоциация на професионалните готвачи; член на управителния съвет на Българската асоциация на професионалните готвачи; представител на Българския Национален кулинарен отбор;  един от носителите на приза „Отбор на България за 2011 г.” и участник в кулинарната олимпиада 2012 г. Другите членове на журито са шеф-готвачите Живко Димитров  и  Петър Атанасов, също носители на престижни професионални отличия и с респектиращи участия на международни кулинарни състезания.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design