ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Русе: Вижте победителите в турнира по хокей на трева в Бяла

Спорт
09.06.2019  |  13:14
721
Освен отборите, отличиха и най-добър вратар, голмайстор, полезен играч
турнир по хокей на трева в Бяла

Депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев, председателят на Българската федерация по хокей на трева за деца до 14-годишна възраст Йорг Шенк, световноизвестната наша лекоатлетка Анелия Нунева и др. връчиха наградите на победителите в традиционния турнир по хокей на трева, който се проведе на игрището с изкуствено покритие в град Бяла. Златните медали и голяма купа получиха от Нунев малките таланти от „Дунав“ – Свищов - първи при надпреварата на децата до 12 години. Кметът на Община Бяла Димитър Славов награди със сребърните медали и даде купата на капитана на „Евлоги Георгиев“. Анелия Нунева удостои с купа и бронзовите медали състезателите от „Христо Ботев“.

 

Статуетка за най-добър вратар получи от доц. д-р Антонио Антонов Николай Пенчев от „Дунав“ - Свищов. 18 гола донесоха титлата „Голмайстор“ на Дейвид Радков от „Дунав“. Призът му бе връчен от доц д-р Николай Марков – зонален координатор за зона „Мизия“. Емилиян от отбора на „Евлоги Георгиев“ бе определен за най-полезен състезател. Пламен Нунев връчи купата и медалите на вторите при момичетата и момчетата до 14-годишна възраст - „Дунав“ – Свищов.

Тук „Локомотив“ зае първото място, следван от „Дунав“, „Евлоги Георгиев“ и „Христо Ботев“. За най – полезен състезател бе определен Дейвид Радков от „Дунав“. Голмайстор на турнира е Християн Василев от „Локомотив“ с 16 попадения в противниковата врата. Александър Гачовски от „Локомотив“ е най – добрият вратар в тази възрастова група. Събитието носи името на Дулчо Нунев – баща на Пламен Нунев и Анелия Нунева, който е известен местен спортен деятел и основател на клуба по хокей на трева в Бяла. Турнирът е посветен на 26 години от поставяне началото на практикуването на този спорт в Бяла.

 

 

 

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design