ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
             

Русе: Занималнята в детското отделение на УМБАЛ Русе вече е обзаведена

Общество
13.09.2017  |  16:08
422
Средствата са осигурени от кампанията „Капачки за играчки“, която продължава с цел периодично закупуване на развлекателни материали
Снимки:УМБАЛ Русе

Благодарение на кампанията „Капачки за играчки“, както и на няколко щедри дарения от фирми и частни лица, бяха събрани общо 509,50 лв. и занималнята в детското отделение на Университетска болница Русе е вече обзаведена.

 

По-голямата част от тях сумата болницата е използвала за най-необходимото за първоначалното обзавеждане за занималнята - масички и столчета за по-малките деца, както и много занимателни и обучителни играчки за момичета и момчета за различни възрасти.

 

Независимо от това, кампанията „Капачки за играчки“  продължава с цел периодично закупуване на развлекателни материали за децата. Това е едва началото, тъй като занималнята има нужда от още обзавеждане. Едни от най-важните и неотложни неща, които се налага да се набавят, са подходяща маса и столове за по-големите ни пациенти, както и за придружителите на децата в отделението.

 

Всеки, който има желание да помогне, може да се свърже с нашия екип на тел.: 082/887 310; 0879/012073 или на имейл pr@hospitalruse.org.

 

     

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design