ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Русе: Затварят част от ул. „Чипровци“ от 2 април до 18 май, вижте как ще е движението

Общество
27.03.2018  |  09:48
2 782
Започват ремонти за пешеходна зона и благоустрояване в района

Ул. „Чипровци“ се затваря за движение на МПС в участъка от ул. „Тича“ до ул. „Сърнена гора“ за периода от 2 април 2018 г. до 18 май 2018 г. Това съобщиха от Община-Русе. Въвежда се временна организация на движението по съседните отворени за движение улици, сигнализирана с пътни знаци и табели, съгласувано с КАТ.

 

Промените са във връзка с ремонтите по проекта „Изграждане на пешеходна зона по ул. „Чипровци“ и благоустрояване на околните пространства между ул. „Шипка“ и ул. „Тича“ в Русе, уточниха от Общината.

 

 

 Обходният маршрут за автомобилите е от ул. „Чипровци“ по ул. „Тича“, ул. „Лозен планина“ и ул. „Сърнена гора“ за двете посоки на движение. Автобусни линии с номера 5, 19 и 30 ще се движат двупосочно по ул. „Сърнена гора“ в участъка от ул. „Чипровци“ до ул. „Петрохан“ и ул. „Згориград“.

 

От Общината призовават шофьорите да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели, съгласно проекта, а пътуващите с обществения  градски транспорт да се пренасочат към спирките по ул. „Чипровци“, ул. „Петрохан“ и ул. „Згориград“.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design