ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

Русенец спечели от тотото нова кола

Общество
08.08.2018  |  11:15
1 290
Следващият тираж е с рекордния джакпот от 5 700 000 лева

Вчера на централния площад в Русе „Спорт тото“ раздаде много печалби и един автомобил на участници в игрите от дунавския град.

Русенецът Пламен Атанасов спечели чисто нова кола  в 53-ия тираж от играта „Тото 2 – 6 от 49“. Щастливият собственик е на 53 години, по професия механик. Играе тото от 10 години, като печели четворка още с първия си пуснат фиш в играта. Поради тази причина не сменя числата си и играе само с тях. Всяка седмица пуска фишове, защото усещането, че ще спечели, не го напуска. Пламен получи ключовете за колата си от Вася Ботева, районен директор на Българския спортен тотализатор. Тя каза, че русенци са едни от най-големите почитатели на спортния тотализатор и могат да се похвалят с голям усет към числата.

Припомняме, че 94-ата тотомилионерка е родом от Русе и това е известната русенска актриса Дина Шошева. Наскоро тя сподели, че продължава да играе, особено сега, когато има рекорден джакпот в любимата й игра. Играе, за да се забавлява и за да подкрепя спорта в България.

 Водещи на събитието вчера бяха познатите от телевизионния екран Цветан Николов и Марина Кискинова. Те организираха специална тототомбола, от която много хора си тръгнаха с подаръци и тото фишове.

Това не бяха единствените изненади по време на събитието, защото се появи късметлийката, която спечели чисто новия автомобил „Форд Фиеста“ от 59-ия тираж. По случайност тя живее в Русе, въпреки че печелившият фиш е пуснат в Добрич. Минавайки покрай събитието, тя решава да провери квитанциите си и касиерката ѝ съобщава вълнуващата новина.

 В следващия тираж джакпотите ще достигнат 9 350 000 лева, а само в играта „Тото 2 – 6 от 49“ сумата вече приближава внушителните 6 000 000 лева. Това е най-големият джакпот в България в момента  и продължава да нараства. Във всеки тираж вече има лек автомобил и парични суми до 130 000 лева във „Втори Тото Шанс“ на играта „Тото 2 – 6 от 49“. Въпреки че джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 42“ бе печелен две поредни недели, новият започна да се трупа и вече е 390 000 лева.

Освен много музика и изненади, всички на площада в Русе имаха възможността да видят изпълненията на възпитаниците на спортните клубове по акробатика и по джудо и самбо „Локомотив“.

 

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design