ИЗБЕРИ: БРЯГ NEWS | БРЯГ РУСЕ | ПОСОКИ ПЛЕВЕН | НЮЗ ГЛАС ЛОВЕЧ | СИЛИСТРЕНСКИ БРЯГ

              
         

РЗОК - Плевен, и представители на болниците от областта проведоха работна среща

Здраве
14.04.2019  |  14:42
481
Обсъждаха контрола на приема на пациенти според капацитета на всяко лечебно заведение
Снимка: БТА

По покана на ръководството на РЗОК - Плевен, в сградата на Здравната каса се проведе работна среща на тема „Контрол на приема на пациенти, съобразно капацитета на лечебното заведение, като брой и вид болнични легла - проблеми и мерки за преодоляването им“. В срещата взеха участие представители на всички лечебни заведения, оказващи болнична помощ по договор с НЗОК на територията на област Плевен, съобщиха от Здравната каса.

Работната група от страна на РЗОК беше представена от ръководството на РЗОК и експерти от сектор „Информационни дейности“. Присъстващите бяха запознати с възникналите проблеми и затруднения в процеса на ежедневното отчитане от лечебните заведения на тази дейност през Персонализираната информационна система /ПИС/. Бяха разяснени предприетите от страна на НЗОК стъпки за прецизиране на алгоритъма за контрол по приема на пациентите, с цел безпроблемно отчитане и обработка в информационната система. Бяха разисквани въпроси, поставени от представителите на болниците, възникнали в процеса на работа в техните лечебни заведения.

Предоставената информация в хода на срещата и отличната комуникация между представителите на Касата и договорни партньори е важна стъпка напред към подобряване обслужването на здравноосигурените лица на територията на област Плевен.

ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ    ЧЕТЕТЕ ОНЛАЙН

 

 

 

 

НАЙ-ЧЕТЕНИ
КАЛЕНДАР | Моля, кликнете върху 2 дати
© 2014 Briag News.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design